Wissellijsten Aluminium

Mavanti heeft een groot assortiment aan aluminium wissellijsten in zowel standaardformaten als afwijkende afmetingen. De wissellijsten worden in eigen huis geproduceerd en hebben een goede kwaliteit. Een aluminium wissellijst is een zeer veelzijdig inlijstsysteem en wordt gebruikt voor het inlijsten van schilderijen, tekeningen en andere kunstwerken; oorkondes, certificaten, diploma’s en andere officiële documenten en foto’s en prints.

Onze aluminium wissellijsten geven uw werk net iets extra’s en bieden ook bescherming voor uw inlijsting. Zo is een aluminium wissellijst van Mavanti zeer geschikt als fotolijst of schilderijlijst.

Onze aluminium wissellijsten beschikken over een 3,0 mm dik MDF-achterplaat en diverse soorten voorzetplaten (zowel helder als ontspiegeld glas en polystyreen). Wissellijsten vanaf 40 cm x 40 cm worden standaard voorzien van een ophangkabel, bij kleinere maten kan de lijst worden opgehangen aan de draaiveren. De lijsten worden ook wel backloaders genoemd, u kunt het inlijstysteem namelijk gemakkelijk via de achterzijde openen en uw werk zelf inlijsten, hier is geen gereedschap of vakmanschap voor nodig.

 Bekijk hieronder het overzicht van alle aluminium wissellijsten.