Mavanti-lijsten laten foto’s en artwork pas echt spreken

Al meer dan dertig jaar vormen lijsten van Mavanti de finishing touch voor elke dierbare foto of fraai kunstwerk aan de muur. Maatwerk, klasse en kwaliteit zijn de kenmerken van elke Mavanti-lijst. Of u nu kiest voor hout of aluminium, met Mavanti biedt u uw klanten het beste wat er op de professionele lijstenmarkt te krijgen is.

Vakmanschap, kwaliteit, kennis en ervaring staan aan de basis van elk Mavanti-product. Dat ziet u terug in de uiterst precieze maatvoering, perfecte aansluiting van de hoeken, duurzaamheid en uitstraling. Met lijsten van Mavanti biedt u uw klanten iets extra’s, voor een tijdloze decoratie in elk interieur.

Hoog niveau

Uiteraard zijn onze productie, assemblage, afwerking, verpakking en logistiek van hetzelfde hoge niveau. Elke order die u plaatst, verwerken wij met de grootste zorgvuldigheid en diverse kwaliteitscontroles. Tot en met de aflevering bij uw bedrijf, of desgewenst rechtstreeks bij uw klanten.

Uitgebreid assortiment

U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment en zelfs meer dan dat. Naast een ruim aanbod aan wissellijsten, in standaardmaten of op maat besteld, bieden wij u een heel scala aan lijsten en bijbehorende producten, zoals de state-of-the art Artiteq®-ophangsystemen. Hierdoor komen foto’s, prints, schilderijen en artwork samen met de Mavanti-lijst nog beter tot hun recht.

Snelle levering

U kunt op diverse manieren bij ons bestellen. Rechtstreeks via onze gebruiksvriendelijke webshop of, als u bijvoorbeeld speciale wensen heeft, desgewenst telefonisch of per e-mail. Op maandag tot en met vrijdag voor 14.00 uur besteld, betekent de volgende werkdag afgeleverd op het adres van uw keuze, in heel Nederland. U kunt bij ons ook terecht voor speciale projecten in serie, die we geheel volgens uw wensen op maat uitvoeren en afwerken. Wij bieden u ook de mogelijkheid van een gepersonaliseerd inlegvel voor uw bedrijfspresentatie naar de klant.

Modern

Op onze productie- en assemblagelocatie in Montfoort werken wij met de modernste machines en materialen. Een vast team vakbekwame medewerkers vervaardigt hier dagelijks met de grootste zorg de meest uiteenlopende Mavanti-producten. Van een standaard kleinformaat-wissellijst tot maatwerklijsten van enkele meters in hoogte en breedte, compleet met ophangsysteem, glas en accessoires. Alle Mavanti-producten hebben één ding gemeen: ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard.