Wissellijst

De wissellijst is ons belangrijkste product en niet zonder reden: dit veelzijdige product leveren wij in de meest uiteenlopende uitvoeringen, zodat voor iedere toepassing een geschikte wissellijst kan worden gevonden: van relatiegeschenk tot schilderijlijst. Zo zijn onze wissellijsten in tientallen standaardformaten leverbaar, van 18 cm x 24 cm tot 84 cm x 118,8 cm (A0). Heeft u een afwijkende maat nodig? Dit is geen probleem, wij zagen namelijk ook al onze lijsten op maat tot 100 cm x 160 cm.

 

Samenstelling wissellijst

Een wissellijst van Mavanti beschikt over een 3,0 mm dik MDF-achterplaat en diverse soorten voorzetplaten (zowel helder als ontspiegeld glas en polystyreen). Wissellijsten vanaf 40 cm x 40 cm worden standaard voorzien van een ophangkabel, bij kleinere maten kan de lijst worden opgehangen aan de draaiveren. De lijsten worden ook wel backloaders genoemd, u kunt het inlijstysteem namelijk eenvoudig via de achterkant openen en uw werk zelf inlijsten, zonder vakman of gereedschap.

 

Wissellijst materialen

Daarnaast is een wissellijst van Mavanti leverbaar in aluminium en hout, met drie verschillende voorzetplaten. Daarnaast bieden wij ook de keuze uit verschillende profielen. Zowel in de premium als de budget klasse. Dit wordt allemaal in ons eigen huis vervaardigd, waardoor wij zelf garant kunnen staan voor kwaliteit en snelheid. Door uw wissellijsten in de webshop te bestellen, kunnen wij u nog sneller van dienst zijn.

 

Mavanti-lijsten brengen uw foto’s en artwork echt tot leven

Wij brengen al meer dan dertig jaar een finishing touch aan met onze lijsten. Met een Mavanti lijst bieden wij uw klant een breed assortiment van de beste en professioneelste lijsten die er op de markt zijn. De basis van onze producten bestaat uit kwaliteit, vakmanschap, ervaring en kennis. Hierdoor bieden wij een decoratieve oplossing voor ieder interieur.