Aluminium Kliklijst smal mat zilver

Artikelnummer
8320

Zilverkleurige aluminium kliklijst met een rand van 20 mm. Kijk ook bij 'meer informatie'.

Om prijzen te kunnen zien en om te bestellen dient u een account te hebben. Klik hier om in te loggen of vraag uw account aan.

Dit model (art. nr. 8320) is een smalle zilverkleurige aluminium kliklijst (ook wel clicklijst of klicklijst). Door deze neutrale kleur past deze kliklijst bijna in elk interieur. Dit profiel heeft randen van 20 mm dik (zie afbeeldingen). De lijst is verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar kan ook in afwijkende afmetingen gemaakt worden. Deze lijst wordt ook wel een frontloader genoemd, dit betekent dat u gemakkelijk via de voorzijde de inlijsting kunt verwisselen. Zo kunt u snel uw werk zelf inlijsten.

 

Een klick-, click- of kliklijst wordt gebruikt voor het snel verwisselen van documenten. U kunt gemakkelijk de randen openklikken en zo het document verwisselen zonder de lijst te openen. Onze klicklijsten zijn voorzien van een een grijze achterplaat van polystyreen van 1,4 mm dik, een voorzetfolie van PVC met antireflex (0,4 mm dik) en twee blinde diefstalvertragende ophangogen.

 

De kliklijsten worden vervaardigd in onze eigen fabriek en wij leveren alleen aan bedrijven. 

Heeft u onze Passepartouts ook gezien? Bekijk ze hier >

Wilt u maatwerk?

We staan voor u klaar! Ook uw maatwerk bestelling kan binnen 4 werkdagen geleverd worden.

Vraag naar de voorwaarden >