Passe-partout Black - Op Maat - Per Stuk

Artikelnummer
PP75413BLACK

Met een zwarte passe-partout krijgt een ingelijste foto, schilderij of artwork nog meer diepte en uitstraling. De passe-partouts van 1,4 mm dik met witte kern worden gesneden uit zuurvrij Moorman-papier, waardoor de kwaliteit van het ingelijste werk duurzaam wordt gewaarborgd.

Om prijzen te kunnen zien en om te bestellen dient u een account te hebben. Klik hier om in te loggen of vraag uw account aan.

Met een zwarte passe-partout krijgt een ingelijste foto, schilderij of artwork nog meer diepte en uitstraling. De passe-partouts van 1,4 mm dik worden gesneden uit zuurvrij Moorman-papier, waardoor de kwaliteit van het ingelijste werk duurzaam wordt gewaarborgd.

Bovendien voorkomt een passe-partout de vorming van zogeheten 'Newtonringen', het ongewenste effect van cirkelvormige lichtverstoringen tussen het dekglas en het ingelijste werk.

Mavanti levert de Moorman passe-partouts in diverse standaardmaten, met standaarduithouding. Bij het bestellen dient u rekening te houden met een overlap van 1 cm aan alle vier de binnenzijden van de passe-partout. Zo worden de randen van de foto, het schilderij of artwork optimaal afgedekt binnen de lijst.

Heeft u onze Passepartouts ook gezien? Bekijk ze hier >

Wilt u maatwerk?

We staan voor u klaar! Ook uw maatwerk bestelling kan binnen 4 werkdagen geleverd worden.

Vraag naar de voorwaarden >