Lijsten op maat

Mavanti is de leverancier voor lijsten en totaalconcepten wanddecoratie. Naast de standaard maten produceren en leveren wij ook lijsten op maat. Wij zijn in staat om voor iedere maat de perfecte lijst te maken.

 Keuzemogelijkheden

Een lijst op maat produceren kunnen wij voor alle door ons geleverde kleuren. Qua materialen valt te kiezen tussen aluminium of hout. De lijstdelen zagen wij precies pas zodat het werk perfect uitkomt. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het glas precies past. 

 

Productie lijsten op maat

Op onze productielocatie in Montfoort werken wij met de modernste materialen en machines. Dit gebeurt door een team aan vakbekwame medewerkers die dagelijks met de grootste zorg de meest uiteenlopende Mavanti-producten maken. Van standaard wissellijst tot lijsten op maat. Tot wel enkele meters hoog en breed. Uiteraard geheel compleet met ophangsysteem, accessoires en glas. Een product van Mavanti voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

 

 Snelle levering

Mavanti staat niet alleen voor een resultaat op maat, maar ook voor een snelle levering. Natuurlijk kunt u bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bij lijsten op maat kunt u uw wensen telefonisch of per e-mail doorgeven. Na het ontvangen van de order gaan wij direct voor u aan de slag. Op werkdagen voor 14 uur besteld, betekent de volgende werkdag in huis. Naast lijsten op maat is Mavanti ook de zakelijke partner voor het realiseren van projecten in serie. Deze projecten werken wij geheel volgens uw wensen op maat uit. Ook de afwerking wordt door ons verzorgd.

 

 Kwaliteit

Kwaliteit van de lijsten staat bij Mavanti hoog in het vaandel. Niet alleen de productie, maar ook de productie, afwerking, verpakking en logistiek zijn bij Mavanti van een hoog niveau. Uw order werken wij af met grote zorgvuldigheid en met diverse kwaliteitscontroles.  Zo kunnen wij garanderen dat u meer krijgt dan zomaar een lijst.

 

Wilt u maatwerk?

We staan voor u klaar! Ook uw maatwerk bestelling kan binnen 4 werkdagen geleverd worden.

Vraag naar de voorwaarden >