Speciale uitvoeringen (bedrukt, tekst uitgesneden etc.)

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Naast de levering van hele vellen matboards, kunt u deze ook op maat gesneden bestellen met rechte, ronde, ovale of zelfs meerdere uitsnijdingen. Met speciale apparatuur snijden we zelfs teksten, sjablonen of logo's uit passe-partouts. Al onze passe-partouts zijn schuin gesneden onder een hoek van 45 graden. Er is tevens de mogelijkheid om een V-groef te laten snijnden op 0,5 tot 2 cm vanaf de binnenmaat, dit geeft een speciaal effect aan het passe-partout.

De collectie passe-partouts van Crescent bestaat uit meer dan 600 kleuren in papieren, suède of linnen uitvoering. Ze zijn volledig samengesteld uit zuurvrije, met calciumcarbonaat gebufferde materialen. Deze samenstelling vertraagt de verkleuring van uw inlijsting veroorzaakt door de houtvezel in het papier.

De voorzijde van deze decoratieve passe-patouts hebben een hoge kleurvastheid. De zuurvrije witte kern is gemaakt van alpha cellulose en hout- en chloorvrij gebufferd. De achterijde is gemaakt van hoogwaaardig zuurvrij papier en verkrijgbaar in diverse kwaliteiten.

  • Crescent Whitecore basics (SRM-nrs): zuurvrij, voorzien van blijvend/witte kern; 1,4 mm dik.
  • Crescent Regular Matboard: zuurvrij, voorzien van crèmekleurige kern; 1,4 mm dik.
  • Crescent Blackcore: zuurvrij, voorzien van zwarte kern; 1,4 mm dik.

Let op: van de Moorman passe-partouts en oversized vellen van Crescent passe-partouts karton zijn de prijzen op aanvraag.

Wij bevelen deze materialen aan bij het inlijsten van posters, decoratieve kunst, foto's, ongelimiteerde oplagen en voor algemen presentatiedoeleinden.