Houten baklijst M2535 Zwart (leverbaar zolang voorraad strekt)

Artikelnummer
M2535-1

Houten baklijst met een lijstrand van 15 mm zonder trap. Let op: deze lijst gaat uit het assortiment en is leverbaar zolang de voorraad strekt. Kijk ook bij 'meer informatie'.

Om prijzen te kunnen zien en om te bestellen dient u een account te hebben. Klik hier om in te loggen of vraag uw account aan.
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

Model M2535 Zwart is een houten baklijst met een rand aan de voorzijde van 15 mm en een rand aan de zijkant van 25 mm. Deze lijst is beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk ook in wit en blank ongelakt. De lijst is verkrijgbaar in diverse standaardformaten, maar wordt ook op maat gemaakt. De blanke lijst wordt zonder ophangdraad of -ogen geleverd. Maten groter dan 70 cm x 100 cm worden geleverd als vier losse lijstdelen met een Mix&Match-systeem. Dit is erg gemakkelijk in elkaar te zetten (zie video).

 

Let op: onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 cm x 50 cm wordt dan een 51 cm x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.

 

Alle houten lijsten worden in de verstekken gekleurd, gelijmd en geniet. Zo blijft het verstek na verloop van tijd goed gesloten, ook onder invloed van temperatuurwisselingen.

 

Maten groter dan 70 x 100 worden geleverd in vier losse lijstdelen en zijn gemakkelijk te monteren zoals in onderstaande video:

 
Gerelateerde producten:

Fotoprint op canvas

 

Heeft u onze Passepartouts ook gezien? Bekijk ze hier >

Wilt u maatwerk?

We staan voor u klaar! Ook uw maatwerk bestelling kan binnen 4 werkdagen geleverd worden.

Vraag naar de voorwaarden >