Lijsten voor certificaten

Na een opleiding of cursus ontvangt de deelnemer vaak een certificaat, oorkonde of diploma. Dit papiertje is maar een papiertje en beland daardoor vaak in de kast of in een la. Door de certificaten of diploma’s in te lijsten geeft u hem extra waarde en is het eenvoudiger om het diploma ergens op te hangen of neer te zetten. Ons advies is om te kiezen voor een wissellijst. Deze lijsten zijn voorzien van een MDF achterwand, waardoor de diploma ook te verwisselen is voor bijvoorbeeld een nieuw diploma.

Omdat onze webshop alleen aan bedrijven verkoopt is het nodig om een account aan te maken voordat u kunt bestellen, of de prijzen kunt zien. Maak direct een account aan of log in om onze prijzen te kunnen zien. Het duurt normaal gesproken ongeveer 1 werkdag om uw account te beoordelen en goed te keuren. Duurt dit een aantal werkdagen? Neem dan contact met ons op zodat we ernaar kunnen kijken.

Waarom een diploma inlijsten?

Als aller eerste omdat een diploma iets is waar u trots op kan zijn. Of het nou gaat om het in huis, op kantoor of in een wachtkamer. Een diploma is een bewijs van behalen van kennis en verdiend het om getoond te worden. Door een certificaat op te hangen in uw kantoor of op uw bedrijf kunt u laten zien dat u de belangrijkste papieren behaald heeft en eventueel laten zien waarin u gespecialiseerd bent. Door het certificaat in een mooie lijst te doen kan dit echt de eyecatcher worden van die ruimte. Daarnaast is het inlijsten van een diploma ook altijd goed voor het beschermen van dit belangrijke papiertje en voorkomt u dat hij beschadigd raakt.

Als u met uw bedrijf regelmatig awards of certificaten uitgeeft kunt u door hem in te lijsten echt wat extra’s geven. Met een certificaatlijst van Mavanti wordt een diploma veel meer dan een stukje papier. Hiermee geeft u uw cursist een mooi bewijs mee naar huis van deelname.

Hoe lijst ik mijn certificaat in?

Het inlijsten van een certificaat of diploma is eigenlijk heel eenvoudig. Dit gaat hetzelfde als het inlijsten van een foto. Hieronder in een x simpele stappen hoe je een diploma inlijst in een Mavanti wissellijst:

  1. Draai de wissellijst om en draai de draaiveren open.
  2. Verwijder de achterwand, maar laat het glas zitten.
  3. Plaats de diploma met de voorkant tegen de glasplaat aan.
  4. Plaats de achterwand terug en draai de draaiveren dicht.
  5. Nu kunt u de lijst ophangen aan de muur.

Waarop moet ik letten bij het kiezen van de juiste lijst?

Bij de keuze van de juiste lijst zijn er een paar dingen om goed op te letten. Als eerste is het belangrijk te weten dat de maten van de wissellijsten altijd de binnenmaten zijn. Bestel dus altijd een lijst in de maten van het diploma, tenzij u de wens heeft om een passe-partout toe te voegen. De meeste diploma’s en certificaten zijn in A4 formaat, deze vind u in onze webshop terug als de maat 21x29,7 cm, echter zijn er ook aangepaste formaten voor diploma’s te vinden. Staat de juiste maat er niet bij? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Daarnaast is er natuurlijk de keuze voor de glassoort. Ons advies zou hier zijn om te gaan voor gewoon Helder floatglas. Dit is ons standaard glas, maar voor een diploma of certificaat is een duurder glas meestal niet nodig.

Grote aantallen certificaatlijsten bestellen

Gaat u grote aantallen bestellen of gaat u regelmatig certificaten uitgeven met een lijst neem dan even contact met ons op naar de mogelijkheden en eventuele kortingen. Stuur hiervoor een mail naar sales@mavanti.nl.